Dagboek 49 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Dagboek 49

Dagboek
Dagboek 49

Speelvogels

De kittens van Menetoh zijn heel speels en lief, als ze je stem nog maar horen komen ze al aangerend maar ik ben begonnen met hen bij te voederen Menetoh heeft melk genoeg maar zo vier gulzige mondjes nemen veel te veel van mams. Ik ben bang dat er straks niets meer overblijft van haar, ze is zo mager. Net zoals Karin met Juno geef ik nu ook Queen 34 van Royal Canin en extra voeding.
Ze verblijft nu met de kleintjes op de kitten kamer, ik merk nu wel dat ze beter eet en rustiger is nu ze het rijk voor haar alleen heeft.
Reingh en Menetoh heb ik wel moeten scheiden spijtig genoeg van al het mee moederen werd Reingh schijnzwanger.
Zo te zien heb ik er goed aan gedaan Reingh is een stuk rustiger geworden en komt veel meer om knuffels, ook is ze niet meer bazig naar anderen toe.
Zelfs Pukkie onze Jack Russel word vakkundig door haar gewassen.
Menetoh heeft zich ondertussen ontpopt tot een zorgzame lieve moeder, de kleintjes spelen mooi met elkaar en de knikkers en ping pong balletjes rollen alle kanten uit. Ook mams doet af en toe nog mee aan de spelletjes zeker als er ook pluimpjes aan te pas komen.
Ik ben nu wel aan het proberen om de kleintjes af te leren dat ze mij niet mogen gebruiken als klimrek mijn benen zien er niet uit de boefjes maar ze zijn zo lief
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud