dagboek 50 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 50

Dagboek
Dagboek 50

Pixie Bob kittens

Vandaag heb ik telefoon gekregen van een vrouw voor informatie over de pixie bob en of het waar was dat die na twee jaar terug wild worden. Ik weet niet welke jaloerse fokker dit verhaaltje verzonnen heeft maar ik nodig haar of hem hierbij uit om bij mij eens langs te komen want dit verhaaltje is gebaseerd op klinkklare onzin. Het is juist andersom. Ze zijn speels en heel aanhankelijk gelijk een hond is naar zijn baasje.
Ik kan met de hand op mijn hart zweren dat al mijn pixie's heel sociaal en rustig zijn, anders zou ik er niet mee fokken want de genen die de ouders doorgeven aan hun kittens is heel belangrijk. Iedereen die mijn lieverds ontmoet hebben staan verbaasd te kijken en kunnen het moeilijk geloven dat deze mooie grote katten zulke lieverds zijn, maar ja als je dan met ze speelt en knuffelt gaan ze ook inzien waarom ik mijn hart heb verloren aan dit leuke ras. Wel is het waar dat je een pixie na twee jaar nog moeilijk kunt verplaatsen. Ze hechten zich heel sterk aan hun baasje.
Megan was mijn eerste pixie vrouwtje maar doordat haar baarmoeder was vervormd kon ze onmogelijk zwanger worden en heb ik haar uit het fokprogramma genomen. Ze was prachtig showkwaliteit en de perfecte staartlengte. Linda heeft haar vervangen door Mona Lisa, een langstaart die me 3 prachtige kittens heeft geschonken. Ik hoop alleen dat volgend jaar de combinatie met Macgyver me ook katers gaat opleveren en niet enkel poezen.
De twee kittens waar een optie op was genomen zijn terug beschikbaar zij bleken geen katers maar poezen te zijn.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud