dagboek 51 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 51

Dagboek
Dagboek 51

Pixie Bob kittens

De vakantie in Tenenrife was mooi, maar wat was ik blij om terug thuis te zijn.
Ik heb verschrikkelijke heimwee gehad naar thuis, mijn zoon en katten en ook door het ongeval van 1 juli heb ik niet echt kunnen genieten van mijn vakantie en ook veel dingen niet kunnen doen. Op een gegeven moment zijn we op zoek moeten gaan naar een dokter voor een voorschrift voor pijnstillers de pijn in mijn nek was niet meer uit te houden.
Begin maar eens in een land waar je de taal niet spreekt en je kilometers moet rijden voor je een dokter hebt om van een maseur maar te zwijgen.
Dus heb ik de meeste tijd maar doorgebracht aan het zwembad we hadden gekozen voor een appartement bij Georges en Denise de Winter.
Fantastische mensen en ik kan iedereen aanbevelen daar een vakantie te boeken, ik heb er echt van genoten, alles was netjes en verzorgd. Zelfs om middernacht kan je er nog heerlijk gaan zwemen van die temperaturen kan je hier in Belgiƫ alleen maar dromen.

De katten kwamen onmiddelijk toen ze mijn stem hoorden en Maiky leek wel op een jammerende baby zo heb ik hem nog nooit meegemaakt en kopjes en likje's dat ik gekregen heb. De kleintjes zijn zo mooi en groot geworden in die vijf weken, niet te geloven.
Gino had zijn laptop meegenomen zo kon ik in contact blijven met thuis en met Karin van Elk want tijdens mijn vakantie is Maiky voor de derde keer papa geworden van 7 kittens.
Juno is een heel goede moeder maar Karin heeft tot haar grote verdriet 1 kitten moeten laten inslapen doordat haar staartje te kort was kreeg ze geen prikkels door om te plassen en zou ze nooit een normaal leven kunnen lijden ze was zo mooi. Het is vreselijk als zulke dingen gebeuren want verder was ze perfect.

Reingh blijkt niet zwanger te zijn maar wel weer zo krols als de straat, ze brengt nu opnieuw tijd door met Macgyver en zo te horen en naar ik gezien heb zijn er een paar geslaagde dekkingen geweest nu word het afwachten of de komende weken veranderingen optreden in de tepels en gewicht.
Ook ben ik volop bezig met een shaggy katertje te laten overkomen uit Amerika.
Maranda Hull van Red river bobis is daar nu mee bezig. Zij weet welke kater ik nodig heb voor mooie grote en gezonde kittens met mooie spots en de bobcat look en vooral een heel lief karakter en daar doen we het voor. De ouders waar ik mee fok hebben stuk voor stuk een zalig lief karakter en zijn heel knuffelig dat is heel belangrijk want de genen die ze doorgeven aan hun kittens zijn doorslaggevend als je lieve en knuffelige kittens wil.
Dit zijn nieuwe foto's van vandaag, Ook op dit nestje vind ik Maiky terug alle drie de kittens zijn super lief al moet ik eerlijk zeggen dat Menetoh ook een schatje is.
papa Maiky
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud