dagboek 53 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 53

Dagboek
Dagboek 53

Herplaatsing Megan

Megan mijn eerste pixiebob woont voortaan terug in Nederland waar zij het vriendinnetje word van Chops.
Met pijn in mijn hart heb ik besloten om haar te herplaatsen.
Peter van den haak en zijn zoon zijn haar zondag 20 september komen halen, sinds Zulay ergens anders woont en ook haar katten heeft herplaats en verkocht, behalve Chops die van Peter was.
Hij treurde toen alle andere katten weg waren en hij alleen achter bleef.
Hoe Peter ook zijn best deed en speelde met Chops hij bleef zoeken en kwam Peter 's avonds thuis van zijn werk dan plakte Chops letterlijk aan hem vast. Chops heeft altijd wel een hele nauwe band gehad met Peter maar door de dag was hij wel alleen.
Dat vond Peter heel erg voor hem.
Chops is ondertussen geholpen zodat hij het hele huis tot zijn beschikking heeft.waar hij nu samen met Megan kan genieten van een rustig leven samen met Peter die hen heel veel knuffels geeft. Ik heb Chops al kunnen bewonderen toen we Maiky zijn gaan halen, een hele stoere kater met een geweldig lief karakter en ik ben ervan overtuigd dat Megan daar veel gelukkiger gaat zijn bij Peter en zijn kater Chops dan ze was bij mij.
Hoe graag ik haar ook gehouden had bij mij, voor haar is dit de beste oplossing en Chops heeft er nu een vriendinnetje bij hopelijk sluiten ze snel vriendschap.
Houden betekend ook kunnen los laten.
Dit zijn de eerste foto's van hen samen gemaakt door Peter bij hem thuis en een paar foto's van Megan die ik vrijdag nog gemaakt had.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud