dagboek 55 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 55

Dagboek
Dagboek 55


10 november

Verleden week mochten Reingh haar draadjes uit, ze was heel rustig en lief zoals altijd, als alles in orde is mag ze terug naar het kattenhuis ze is toch zo verliefd op Macgyver en hij op haar wie weet kunnen ze voortaan samen blijven.
Voor Menetoh gaat het niet zo fijn zijn ze is het liefst steeds in de buurt van haar moeder Reingh, maar begint wel tekenen van krolsheid te vertonen ook Mona Lisa begint aanhaliger te worden.
Van Mona vind ik het niet zo erg maar Menetoh is wat anders. De poezenpil helpt bij haar niet en de decibels zijn dan tot bij de geburen te horen, zeker 's nachts als alles stil is.
Ik hoop dat het niet doorzet en ze wachten tot volgend jaar, aan de andere kant vind ik die kittens zo leuk dat ik haast niet kan wachten.
Voor hen is het beter als er een 8 tal maanden tussen elke zwangerschap zou zitten zo krijgen zij weer de tijd om voldoende aan te sterken.
Op ogenblik verblijven alle vrouwelijke pixie's terug bij mij in de huiskamer maar zo gouw als er eentje krols word verhuizen ze naar het kattenhuis waar ook de katers verblijven, zo krijgt iedereen voldoende slaap. Het voordeel van een kattenhuis is dat ik daar boomstammen en klimpalen als zowel ligplaatsen kan creƫren wat in je woonkamer niet kan.
Ook heeft elke kamer een venster waar we aan de buitenkant draad hebben bevestigd zodat ze er niet kunnen uit tuimelen maar toch altijd open kan.
Makene blijft in ons fok program en Nina blijft voorlopig bij ons.
Ik heb haar Nina genoemd ze heeft alles wat een perfecte pixiebob moet hebben zowel van karakter als van lichaam maar haar snoetje is anders.
Ze is groot voor een vrouwtje en zwaarder gebouwd met een perfecte staart. Haar poten zijn nu al zo groot als die van Menetoh ook haar stem klinkt anders zwaarder en dieper van klank, net een leeuwen welp die brult, ik ben benieuwd hoe ze gaat uitgroeien, als ze op zes maanden al zo groot is als haar moeder ben ik benieuwd hoe ze er gaat uitzien als ze een jaar oud is.
Zondag heeft Karin ons katertje Monty gebracht. Ik zeg wel ons want we hebben hem samen gekocht.
Nu nog samen bij ons in de woonkamer zodat hij kan uitgroeien als een hele lieve kater maar lief dat is hij al.
Zodra hij kater word verhuist ook hij naar het kattenhuis waar hij zijn eigen ruimte krijgt waar hij naar hartelust kan klimmen en klauteren met voldoende ligplaatsen waar hij kan rusten. Hij is erbij gekomen omdat Makene poly is en mijn 2 andere katers; Mike en Macgyver, zijn ook poly en onze Monty is straight foot.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud