dagboek 62 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 62

Dagboek
Dagboek 62


18 maart.

Eindelijk de tijd gevonden om het dagboek bij te werken.
Op zondag 1 Februari is Karin Sk├ąthi komen halen, ik mis haar heel erg ze is een geweldige lieve kat die heel graag geknuffeld word, ondanks het slechte weer is het een hele fijne dag geworden en van Karin heb ik nog een heel mooi boek gekregen over de lichaamstaal van uw kat beter begrijpen.
Op de overdekte antiek markt hebben we heel wat mooie spullen gezien en volgende keer gaan we dat beslist overdoen maar dan wel met beter weer.

Menetoh haar kittens zijn ondertussen ook geboren, ik zou haar ook graag boven bij mij op de kamer willen maar dat gaat spijtig genoeg niet meer. Reingh is er verleden jaar met Mona Lisa haar kittens vandoor gegaan ze had die bij Menetoh haar kittens gelegd en er ook zelf gaan bij liggen samen met Menetoh.
Als ze nu Reingh nog maar zit gaat ze blazen en grommen, geen kat geraakt voorbij die trap laat staan boven.
Ik had gehoopt dat als Menetoh haar kittens geboren waren, Mama Mona wat milder werd maar nu is ze nog meer op haar hoede dan ze al was.
Mona en haar kittens zijn nu naar beneden verhuisd. Zij waren niet meer in hun park te houden dat we voor hen gemaakt hadden en wij wilden graag terug kunnen doorslapen zonder wakker gemaakt te worden door kittens die om hun moeder gaan piepen of een moederpoes die haar kroost bij elkaar roept.

De kleintjes eten nu allemaal zowel nat als droog en zindelijk zijn ze ook allemaal. Van het ogenblik dat ze de bench uit kropen sleurde Mona ze de kattenbak in, ja ja ze is een lieve moeder voor haar kittens maar ook een strenge.
Luna is een heel lief en speels kitten maar ging liever bij Mona tutteren dan met haar broertjes en zusje te eten uit hun bordje. Dus alles de blender in en er een papje van gemaakt dat zelfs Mona heel smakelijk op at, allemaal behalve Luna. Dus had ik haar voorste pootjes ingesmeerd en warempel ze was vertrokken alleen niet uit haar bord wel van mijn vingers tot verleden week nu eten ze allemaal netjes uit hun bord. Wat je met een list al niet bereiken kan. Ze kunnen nu zo mooi spelen met elkaar maar ook met ons. Verleden weekend ben ik even in paniek geweest ik had ander kattenbak vulling genomen daar het gene ik altijd neem op was. Op de verpakking stond duidelijk ook geschikt voor kittens maar voor alle duidelijkheid het nog maar eens gevraagd, geen probleem dat zand was geschikt voor kittens.
Ze gingen ook in de bak dus geen probleem tot ik Eros zag overgeven, toen ik dat op veegde zag ik dat er zand bij zat. Ik zat de vloer nog schoon te maken toen ook Nina begon over te geven en dat kon ik nog net met keuken papier op vangen. Ook daar zag ik zand in.
Gelukkig was Nele thuis en kon ik vrij laat bij haar terecht en zondag morgen heeft ze alle kittens behandeld en gelukkig hebben ze er gene diarree van gekregen alleen wat minder vaste drolletjes. Bij deze Nele hartelijk bedankt voor je goede zorgen voor de kittens ondanks dat het weekend was.
Hierbij nog een paar foto's.
Kittens Mona
Kittens Meneto

Staart
Geen staart
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud