dagboek 77 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

dagboek 77

Dagboek
Dagboek 77


22 juni

Sinds ik de laatste keer in mijn dagboek geschreven heb is er heel wat gebeurd en veranderd.
Leuke gebeurtenissen en minder leuke, het belangrijkste is wel dat alles mooi terug in zijn plooi is gevallen.
Wel wil ik diegene die de inspecteur van de volksgezondheid gestuurd heeft heel hartelijk bedanken voor zijn of haar moeite. Ik heb een uitstekende score bekomen.
Het verslag vind je terug op deze link.

Maiky woont sinds 27 april terug bij mij, hij heeft 8 maanden bij Amber Uljee in cattery Wildkitty gewoond. Daar hij bij terugkomst nog maar 5,5 kg woog terwijl hij 7,8 kg woog bij vertrek, heb ik hem helemaal laten onderzoeken waaronder ook een bloedonderzoek en een echo van hart en nieren.
Alle testen zijn negatief, binnen drie maanden laat ik opnieuw een bloedonderzoek doen daar zijn Eosinofielen gestegen waren wat wijst op een worm besmetting of een allergie maar een allergie heeft hij duidelijk niet. De uitslag van het bloedonderzoek en fip vind je hier.
De uitslag van de echo hart en nieren
Maiky word voor de zekerheid nu om de drie maand ontwormd met Milbemax.
Het gaat de goede kant uit daar hij toch al aardig in gewicht is toegenomen, zijn buik is wel geschoren, teveel kleine knoopjes die ze ook in het trimsalon er met kammen niet uit kregen.
Het zou wel gegaan hebben maar voor Maiky zou het wel pijnlijk zijn geweest.

foto's voor hij vertrok naar Amber Uljee
foto's toen hij 8 maanden later terug naar mij kwam
Hij heeft 8 maanden verbleven bij cattery Wildkitty van Amber Uljee.
Amber beweert dat deze foto in Februari genomen is
Kan de sneew echt zijn blijven liggen als de temperatuur sinds Januari meestal boven het vriespunt was?
Deze 2 foto's heeft Amber mij in December 2010 toegestuurd:
Daar Amber Uljee contractbreuk gepleegd heeft bij zowel Donna Cox van Alsoomse als bij Kelly Mcglasson van Totally Coastal staat Broadside sinds 12 November 2011 op mijn naam. Alle stambomen aangevraagd na die datum zijn ongeldig daar ik in geen geval een dekbewijs aflever of afgeleverd heb. De stambomen afgeleverd door ECA zijn ongeldig. Verder staat op haar site dat Alsoomse Paloma verborgen poly is dit is Donna's antwoord:

Oh such crap (excuse), honestly Hermelinda my girl Cloud is Straight foot, we know as we bred her. That is just rubbish, where is this X-Ray of Cloud's feet then? Why did she (allegedly) have an X-ray of her feet done in the first place? Sorry, I do not believe that at all Cloud is straight foot and so are her Dam and Sire.
Macgyver is in Nederland 17 keer papa geworden, bij drie verschillende poezen, hij gaat na dit jaar met pensioen Wie nog een kitten wil van deze mooie kater kan op de wachtlijst geplaatst worden.
Bedankt Frits en Gerdine voor de mooie foto's die je voor je vakantie bij mij gemaakt hebt.
Ook wil ik Esther en haar familie heel veel geluk wensen met hun Cayou. Ik wil Esther bedanken voor het vertrouwen en het geduld dat ze gehad heeft maar zie hier Cayou is er en het begin van een mooie vriendschap. Deze leuke foto's kreeg ik van haar.

Ik vond deze wel leuk, wie laat wie uit?
 Vrijdag is ook Rambo vertrokken, dat zijn de minder leuke momenten aan deze hobby waar ik nooit aan zal wennen. Ook jou en Fernand wil ik veel geluk wensen en heel hartelijk bedanken voor de mooie cadeautjes. Jullie hebben me heel erg verwend, dank je.

Je kan ons voortaan ook vinden op de tica shows te beginnen in Deinze.
Phoeby zal voortaan door het leven gaan als Fenix en heeft een liefdevolle thuis gevonden bij de famillie Lipkens. Foto's volgen nog
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud