Dagboek 85 - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Dagboek 85

Dagboek
Dagboek 85


10 September

Op 7 Maart is Catsheavens Indy bevallen van 1 mannetje genaamd Toshi. Vader is Forest Hunter Rayne Man.
Catsheavens Yona is op 10 April bevallen van 2 vrouwtjes genaamd Diva en Hope. Vader is Apache Storm. Dit was haar laatste nestje in Belgiƫ. Vanaf 3 October verhuist ze naar Seattle waar ze deel gaat uitmaken van het fokprogramma van Amy Magnefeste.
Catsheavens Lina is bevallen op 13 Mei van 7 prachtige kittens: 3 perfecte staarten, 2 korte staartjes en 2 langstaarten. Vader is Forest Hunter Rayne Man. Moeder en kittens stellen het opperbest. Alle kittens hebben een liefdevolle thuis gevonden.
Op 25 Mei heeft Catsheavens Yana het leven geschonken aan 2 prachtige kittens, katers allebei poly. Vader is Forest Hunter Rayne Man. Het was een zware bevalling. Of Yana ooit nog een nestje gaat krijgen is nu nog niet zeker. Ze is mooi hersteld we zullen zien eind volgend jaar.
Op 1 Juni heeft Montana het leven geschonken aan 3 prachtige kittens, 2 poezen en 1 kater, alle 3 poly. De vader is Apache Storm. Montana was een pracht van een moeder volgend jaar maakt er een nieuwe kater deel uit van ons fokprogramma. Apache Storm blijft in onze cattery als poly kater en Shere Balou van Anson Road van Gertrud Mayer zal ook deel gaan uitmaken van ons fokprogramma. Meer hierover kan je later lezen in onze dagboeken.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud