Mannelijk - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Mannelijk

Galerij
Wildlookpixie Monty
Straight foot

Dit is de nieuwe dekkater in ons fokprogramma.
Hij is de Zoon van Alsoom Light on the Mountain, aka Chops en Springcreek Dutchess.
Hij is straigtfoot en geboren op 1-8-2009
Met zijn geweldig lief karakter en hoog knuffelgehalte is hij een mooie aanwinst voor onze cattery.
Neusjes en kopjes krijg je met de vleet en als hij opgepakt wil worden gaat hij naast je zitten en begint heel zielig te piepen de boef, reageer je niet dan gaat hij gewoon op je voeten liggen zodat je hem wel op moet pakken, dan moet je hem horen spinnen van tevredenheid, hij is dol op de vrouwtjes.
Als je meer over deze mooie jongen en de andere pixie bob's wil weten, kan je alles volgen in het dagboek.
Alsoomse Apache Storm
Poly

Met trots stel ik jullie voor aan Alsoomse Apache Storm. Hij is een zoon van Alsoomse Dixie's Sundance en Champion Alsoomse Nitika.
Het is een geweldige lieve kater en een grote aanwinst voor mijn cattery. Dank je wel Donna voor deze prachtige jongen.
Hij is één van slechts een handvol mannetjes in de wereld wiens vrouwelijke bloedlijn rechtstreeks binnen enkele generaties naar Pixie zelf gaat, de naamgenoot van het Pixie Bob ras. Storm heeft een opmerkelijke afkomst, hij is slechts zes generaties van StoneIslands Pixie (zoon van Pixie) waarbij hij slechts zeven generaties van Pixie zelf is. In zijn stamboom zijn StoneIslands Pixie (Pixie's zoon) en Lady Sasha, Pixier's enige levende kitten. Samen met zijn fantastische bloedlijn en uitstekend uiterlijk is deze jongen wondermooi.
Kiana Dutch Jaimy
Straight foot

Deze prachtige boy luistert naar de naam Jaimy. Hij is geboren op 20-01-2012 uit een dekking van Kianadutch Dylana en Redriverbobis Macgyver. Jaimy is straitfeet, heeft een bobcat staartje, staat hoog op zijn pootjes en heeft prachtige spots. Hij is ontzettend lief en helemaal gek op knuffelen, een prachtige vervanging van zijn vader. 
Forest Hunter Rayne Man
Straight foot

Mag ik jullie voorstellen onze nieuwe kater uit Amerika Forest Hunter Rayne Man. Hij is een zoon van LA SGC ExpresivePixie Frank James en Forest Hunter Thunder Rayne.
Rayne Man is geboren op 29 Februari 2012. Hij is groot en heel gespierd. Hij is een prachtige kater, straight feet met een perfecte staart, staat hoog op zijn poten. Hij is ontzettend lief, heel aanhankelijk en ieders vriend.
Dank je wel Konnie voor deze prachtige kater, hij is een mooie aanwinst voor mijn cattery. 
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud