Vrouwelijk - Cattery Pixiebob

Ga naar de inhoud

Vrouwelijk

Galerij
Catsheavens Royal Dutch Makene
Poly

Makene is een mooi groot vrouwtje met poly voetjes. Ze lijkt heel erg op haar vader Maiky. Ze is heel lief en speels met een geweldig karakter. Ze heeft een perfecte staart, halflang haar en mooie spots. Ze is een dochter van Meneto Nekonoh Prairiewyndes.
Dutch Nena
Poly

Nena is geboren op 28 mei 2011. Ze heeft poly pootjes, prachtige amandelkleurige ogen, mooie oortips en een bobcat staart. Met haar komst is de Black Creek Bobis lijn weer terug.
Catsheavens Indy
Straight foot

Catsheavens Indy is een prachtig vrouwtje, staat hoog op haar pootjes met een kort staartje.Ze heeft een lief en zacht karakter met een hoog knuffel gehalte Haar heb ik gehouden uit een dekking van Catsheavens La Perla en Apache Storm van Alsoomse. Ze is geboren op 1 Februari 2012. Vanaf volgend jaar maakt zij deel uit van ons fokprogramma.
Catsheavens Montana
Straight foot

Catsheavens Montana is geboren op 22 Augustus 2011. Ze is straigtfeet met halflange vacht met de mooie spots van de bobcat. Montana heeft een perfecte staart en een wild uiterlijk met prachtige ogen die je gewoon doen smelten als ze je aankijken. Zij vervangt vanaf dit jaar haar moeder Mona Lisa.
Catsheavens Yona
Straight foot

Catsheavens Yona is geboren op 22 augustus. Ze is het zusje van Montana. Ze heeft een bobcat staartje en prachtige spots en een wild uiterlijk. Ze is groot en stevig gebouwd voor een poes. Yona heeft een zacht en lief karakter en is heel knuffelig. Ze is opgenomen in het fokprogramma van Amy Peterson Magnefeste van LegendTales Pixiebobs in Seattle.
LegendTales Selina
Poly

LegendTales Selina is geboren op 15 Februari 2013. Ze is de dochter van GG en Ducati. Selina is een prachtig vrouwtje met een wilde uitstraling, een perfecte staart en poly aan alle vier haar pootjes. Dank je wel Amy dat ik haar heb mogen uitkiezen en meenemen naar Belgiƫ.
LegendTales Emmy
Straight foot

LegendTales Emmy is geboren op 15 Maart 2014. Ze is de dochter van LegendTales Pippa en QRC LegendTales Fluffernutter. Ze is kortharig met prachtige spots, 3/4 staart en poly pootjes. Ze heeft een lief karakter en een hoog knuffelgehalte. Emmy is met een koerier naar Frankfurt gekomen waar we haar opgehaald hebben. Dankjewel Stefan voor je goede zorgen.
pixiebob.be of pixiebobdreams.be
0032485911874
Terug naar de inhoud